За продажба Къща, Shah Alam, Selangor, Малайзия, Kota kemuning

За продажба - Cod. 39918

  • Типология: Къща
  • Област: 743.22 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Бунгало с подпис Рядка възможност да притежавате вероятно единствената къща с подпис в KK Hills, която е напълно (НОВА). Всички къщи с подпис BUNGALOW са били заети преди. KK hills се намира в сърцето на курс на Кота Пермаи GOLF. Най-престижното място в Кота Кемунинг и вероятно в Шах Алам. Ето сега е вашият шанс да се сдобиете с единственото празно бунгало с подпис. Без агенти, без съкрушителни, само истински купувачи. Цената не се договаря. Направете изявление, купете вашето подписване бунгало!

Така че вероятно се чудите, че има толкова много бунгала в kota kemuning. Коя част от kota kemuning е най-добрата ?? Ами разбира се навсякъде в близост до голф игрището. Но познайте какво, има само една зона в KK, която е ПРАВА в средата (вътре) на игрището за голф и това е Kota Kemuning Hills. Ето защо Kota Kemuning Hills е бил и винаги ще бъде най-доброто място за живеене в Kota Kemuning. Купувате вашия дом за мечти, за да живее семейството ви. Няма друго място, по-добро в KK, отколкото в KK хълмове !!

Закупуването на тази къща идва с бял голф членство, което струва rm120,000. Не мислете два пъти, ако имате бюджет, купете това красиво парче. Дайте всичко възможно на семейството си.

Цената е без договаряне. Както казах, това е най-новата къща на най-доброто място с най-добрата общност. Запитвайте се само ако джобът ви е достатъчно дълбок, в противен случай може да искате да разгледате втория най-добър другаде.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB